Om oss

Veravi AB är ett litet och personligt företag vars mål är att erbjuda prisvärd och kvalitativ trädfällning på Lidingö till rimliga priser. 

Vi fäller träd från marken såväl som genom avancerad trädfällning för lite svårare träd. Vi erbjuder även stubbfräsning, beskärning och bortforsling, antingen i kombination med trädfällning eller som enskilda tjänster. 

Tack vare vår arborists erfarenhet och breda kunskap kan vi erbjuda professionella lösningar för alla träd. För alla uppdrag vi tar oss an är vårt mål att du ska bli så nöjd som möjligt och få dina förväntningar överstigna. 

Vi fäller träd på ett säkert sätt och jobbar endast med modern och säker utrustning. Självklart är vi försäkrade och innehar behörigheterna som krävs för våra tjänster. För oss är det väldigt viktigt att du som kund ska känna dig trygg under hela arbetets gång. 

Våra priser är förmånliga och fasta och vi hjälper dig som privatperson att använda RUT-avdraget och spara 50% oavsett vilken tjänst du anlitar oss för. Hjärtligt välkommen att att kontakta oss redan idag. 

Vi besvarar mer än gärna dina frågor, ger rådgivning och föreslår passande och skräddarsydda lösningar. Vi kommer gärna ut och tittar på dina träd för att sedan ge dig ett prisförslag, helt kostnadsfritt så klart. Varmt välkommen!

 

Trädfällning Lidingö